Stanley

Vad man ska tänka på när man köper trosor som håller in magen

Trosor som håller in magen är vår favorit när det kommer till shapewear och det är inte så konstigt då de fungerar bra, är diskreta och passar in i princip alla outfits. Men innan man köper ett par trosor som håller in magen så bör man tänka igenom några saker så att man gör ett bra köp och blir nöjd.

Vad vill du få ut av ditt shapewear

Trosor är bara en typ av shapewear och det finns en hel uppsjö av andra alternativ att välja på. Så innan du slår till rekommenderar vi att verkligen tänka igenom vad det är för outfit du tänkt ha när du vill hålla in magen, för det finns alternativ som ger lite större resultat men de alternativen är även mer klumpiga och mer synliga än trosor.

Vilka kroppsdelar vill du forma

Att magen ska hållas in förstår vi då du läser en artikel med namnet “Vad man ska tänka på när man köper trosor som håller in magen”. Men vissa modeller formar mer än bara magen, men de modellerna är lite större. En del modeller formar även låren och rumpan genom att vara större där. Men om det viktigaste är midjan och att trosorna smälter in i outfiten så kanske en modell i string är ett bättre alternativ. Se över vad som finns innan du köper för att det ska bli rätt för dig.

Storleken

Denna punkten är kanske den viktigaste av alla för att det ska bli rätt när man köper shapewear och det är såklart storleken. Många tror att man bara kan köpa en mindre modell och få mer resultat över magen, men det stämmer inte för trosan kommer att sitta dåligt, resultaten kommer faktiskt att bli sämre och det kommer att bli väldigt okomfortabelt. Köper man en för stor modell så kommer man inte få någon formande effekt över midjan för trosan kommer att sitta för löst. Och med tanke på att olika tillverkares storlekar ofta skiljer sig åt så kan detta låta som ett problem, men oftast har de ett storleksschema vid produkten där den säljs. Så läs det noga, ta fram måttbandet och mät upp de viktiga måtten på dig själv om det behövs för att det ska bli helt rätt.

Färgen

De flesta trosor som håller in magen tillverkas i svart, beige/hudfärgat och ibland vitt eller grått. Detta är för att de ska smälta in både mot din hud och mot din outfit som du tänkt att ha på dig. Är trosorna till ett lite finare tillfälle eller speciellt event så är det ännu viktigare att du får till det med färgen då ens klädsel ofta är lite mer utmanande vid sådana tillfällen.

Pris

Trosor som håller in magen finns i en rad olika prisklasser från flerpack för ett par hundralappar upp till tusen för ett par, men vi tycker att båda de alternativen är dåliga då de billigaste inte kommer att vara bra nog och de dyra inte lever upp till sitt pris. Vi rekommenderar att lägga sig i en prisklass runt 200 till 350 kr. Där tycker vi att man får väldigt bra produkter och till ett väldigt bra pris.

Slutsats

Att köpa trosor som håller in magen kan verka svårt om man vill att det ska bli bra, men nu vet du vad du ska tänka på, hur du ska tänka kring modell, färg och vilken prisklass där du får mest värde för pengarna. Så det är bara att leta upp dina favoriter och slå till!