Poledance stång - Vad ska man tänka på när man köper en?

Att köpa en poledance stång för hemmet kan verka svårt och vi förstår att det kan vara lite nervöst då de är en dyrare produkt som man dessutom ska dansa runt och kanske även hänga från om man är lite mer avancerad. Så därför har vi skrivit denna artikel så att du inte behöver vara orolig utan få alla svar du behöver för att göra ett bra köp som du kommer att bli väldigt nöjd med.

1. Hur ditt hem ser ut

Det låter kanske uppenbart, men många spontanköp har gjorts där man får hem produkten och inte riktigt vet vart man ska göra den. Så kolla runt i ditt hem efter en lämplig plats att ha din pole stång. Du behöver hitta en plats där det finns rum att dansa, men utan att stången är i vägen för andra saker du gör i hemmet.

2. Takhöjd

De flesta pole stänger man köper för hemmet behöver inte skruvas fast, men det är ändå väldigt viktigt med hur högt det är till taket då man spänner fast dem. Pole stänger görs även i många olika storlekar som är anpassade för att passa vid olika takhöjder. Så om du inte är säker på höjden så får du ta fram tumstocken och mäta av så att det blir rätt.

3. Roterande vs inte roterande stång

Det finns pole stänger för hemmet som roterar och det finns de som är statiska och det är viktigt att du väljer det som passar bäst för dig. Vi rekommenderar att ta en stång som roterar, men som går att låsa fast i ett statiskt läge då det ger dig det bästa av båda världarna.

4. Tjockleken på stången

Pole stänger tillverkas i 40, 45 och 50 mm tjocklek och självklart är det ett lite personligt val med vilken man tycker är det bästa valet, men vi rekommenderar alltid 45mm. Anledningen är att 45 är industristandard och är vad du kommer att stöta på om du börjar att gå till en pole studio för att träna och har man använt en annan tjocklek hemma blir det lätt ovant när man kommer dit.

5. Att stången man köper har goda betyg

En stång för hemmet måste ha höga betyg från andra kunder som köpt den och det kan vara svårt att hitta om man bara sitter och googlar runt. Därför rekommenderar vi att besöka poledancestång.se där de bästa pole stängerna för hemmet finns listade i tre olika prisklasser så att det finns en modell som passar för alla.

6. Prisklass

Det finns pole stänger som är väldigt dyra och de som börjar på strax över 1000 kr. Som tumregel kan man direkt välja bort de absolut billigaste alternativen då de inte har tillräckligt hög kvalitet, och med tanke på att du kommer att hänga i luften och bara hålla i stången tycker vi att det är väldigt viktigt att det är en robust konstruktion. Och gör du en lite snabbare överslagsräkning med vad ett gymkort eller annat träningsmedlemskap kostar i månaden så har du snabbt tjänat in kostnaden av en pole stång och börjar istället spara pengar genom att ha den hemma.

Slutsats

Nu har du fått 5 enkla steg att följa när du ska köpa en poledance stång för hemmet som kommer göra att ditt köp blir ett bra köp!

LAUNCH

Sky Rocketing Your Funding Campaign

John Doe
CONTACT US