Smalare midja med shapewear - Allt du behöver veta

Det finns shapewear för nästan alla kroppsdelar och vissa modeller ger dessutom ett bra resultat över flera kroppsdelar med samma plagg. Så i denna artikel kommer vi att gå igenom allt du behöver veta om modeller som ger resultat över magen och modeller som ger resultat över magen och andra kroppsdelar.

Hur får man en smalare midja med shapewear?

Som du redan vet är shapewear en form av klädesplagg som har ett kraftfullare tyg på vissa delar av plagget. Det tyget är lite kraftigare så får man antingen en komprimerande effekt där kroppsdelen blir smalare eller en lyftande effekt som gör att man blir mer kurvig. Och effekten kommer direkt när man tar på plagget.

Vilka olika alternativ finns för en smalare midja?

Faktum är att de flesta shapewear är designade för att ge en smalare midja även om det finns ett och annat undantag. Här kommer vi att presentera de bästa olika sorterna som finns att välja på!

Korsetter för en smalare midja: En korsett är den typ av shapewear som ger störst skillnad när du tar på den. De är ofta tillverkade i latex, är väldigt robusta och är lite tjockare vilket gör dem väldigt kraftfulla men inte speciellt diskreta att ha vid finare tillställningar.

Trosor för en smalare midja: Trosor som gör dig smalare är ett väldigt bra alternativ när det kommer till shapewear för magen då de är mångsidiga jämfört med många andra alternativ. De finns i alla olika former du hittar på vanliga trosor som hipster, bikinitrosa, brazilian och g-string, men är såklart högt skurna i midjan för att de ska komma upp högt nog för att kunna ha en formande effekt. De modellerna som har lite mer tyg över rumpan hjälper dessutom ofta till att lyfta den för en kurvigare look, medan de lite mindre i string bara ger ett resultat över midjan, men de går istället väldigt enkelt att dölja även om man har på sig åtsittande klänningar.

Linnen för en smalare midja: Linnen är ett alternativ som är stadigt växande i popularitet och det kanske inte är så konstigt då ett shapewear linne ser ut som ett vanligt linne.Så det är ett alternativ som gör sig både under en annan outfit eller som sig självt till ett par snygga byxor. Linnen ger såklart en smalare midja, men vissa modeller lyfter även byste, slätar ut ryggen och gör att man får en bättre hållning.

Bodys för en smalare midja: Bodys är stora plagg som täcker mycket hud vilket gör dem till ett väldigt effektivt alternativ, men såklart är de även lite klumpigare och svårare att ha under en vanlig outfit. Alla bodys ger ett bra resultat över magen, men vissa modeller lyfter även rumpan, brösten, smalnar av låren, ryggen och ger dig en bättre hållning.

Slutsats

Som du ser finns det mycket att välja på när det kommer till att få en smalare midja med shapewear. Men nu har du i alla fall fått en bild av de bästa alternativen och kan med lite mer självförtroende klicka hem din första plagg som gör din midja smalare.

LAUNCH

Sky Rocketing Your Funding Campaign

John Doe
CONTACT US