Dyson dammsugare - Varför de blivit så populära

Som du kanske märkt är Dyson ett av de mest trendiga märkena på marknaden när det kommer till dammsugare och du undrar kanske varför. Vi som skriver denna artikeln älskar verkligen deras dammsugare, men det räcker inte för popularitet och i denna artikeln kommer vi gå igenom varför de blivit kundernas favorit.

Stort modellprogram

När du tänker på Dyson så ser du säkert deras skaftdammsugare framför dig, men deras modellprogram är väldigt mycket större än bara en modell. De har en massa typer av olika dammsugare som alla är väldigt bra. Alla deras bästa modeller hittar du här.

Skaftdammsugare: Dysons skaftdammsugare är kanske deras mest populära alternativ, men det många inte vet är att bara denna typen av dammsugare finns i en uppsjö av olika modeller och alternativ. Deras senaste flaggskepp heter V15 Detect och har all den senaste tekniken och får nog anses som deras just nu bästa skaftdammsugare. Men V11 är inte långt efter med väldigt snarlik prestanda, men inte riktigt lika välutrustad. Sedan har vi V8 som vi tycker är deras mest prisvärda alternativ om än inte riktigt så vass som modellerna ovan. Sedan har de en rad olika alternativ till och flera modeller finns i flera modeller anpassade för olika saker, bland annat de som heter Animal som är för djurhår.

Vanliga dammsugare: Dyson gör även vanliga dammsugare med slang, sladd och kropp. Och precis som deras skaftdammsugare är de av högsta kvalitet och verkligen ett bra alternativ om man vill ha en kraftfull dammsugare av den traditionella typen. Deras mest populära modell av denna typen är Dyson Big Ball som är en ganska unik modell.

Robotdammsugare: Detta är egentligen Dysons enda svaghet och den marknaden när det kommer till dammsugare som de inte riktigt erövrat ännu. Det är inte på något vis så att deras robotdammsugare inte är bra, snarare tvärt om. Men den sticker inte ut med att vara bättre än konkurrenterna i samma prisklass på det vis deras andra dammsugare gör.

Grymma städresultat

Grejen som gjort Dysons väldigt stora, speciellt inom skaftdammsugare är att de var först med att göra en skaftdammsugare som kan ersätta en vanlig dammsugare. Detta tack vare att de monterat dit en ordentlig motor och kanske ännu viktigare ett ordentligt batteri som gör att man får mycket kraft med bra körtid. Det har gjort att man kan städa alla ytor utan att känna att man behöver mer kraft, detta inkluderar tjockare mattor. Dessutom är deras modeller väl utrustade med en uppsjö av olika medföljande tillbehör som underlättar när man ska städa på olika underlag. Skaftdammsugarna kan även skruvas isär så man kan använda dem som handdammsugare så man får två produkter i en.

Utstickande design

Dammsugare har tidigare bara varit något man stoppar undan så fort man är klar med dem, men till Dysons modeller finns ett rack som man kan fästa på väggen och ha dammsugaren hängande så att den syns. Därför har de satsat mycket på att dammsugaren inte bara ska vara bra att städa med, utan även se häftig ut. Det verkar som att de lyckats väldigt bra då folk uppskattar deras produkter väldigt mycket och vi som skriver gillar verkligen designen som vi tycker ser ut att vara från framtiden. Fräcka färger kombinerat med former som sticker ut och mycket teknik ger en dammsugare som de flesta kommer att gilla.

Slutsats

Vill du ha det värsta när det kommer till dammsugare så är det en V15 som gäller, det är det häftigaste på marknaden idag. Men Dyson har ett gäng andra fräsiga modeller för dig att välja på om du inte vill lägga så mycket som värstingen kostar då det är ett lite dyrare alternativ.

LAUNCH

Sky Rocketing Your Funding Campaign

John Doe
CONTACT US